Zaman geçer geçmişi yürek özler Bi resim elimde şu an dolu gözler Yüksek dozda rap sonucu sözler Bitmez gece biten uyku hapları Saplarım mıh gibi kalemimi kalbe Hesaplar o günleri ve her bir darbede Gücünü acıyla kazandı bu şair Rap'i yazandı hep geçmişe dair Satıra boğdum ölümüne doğdum hayat çok acı verdi bunu yaşamaktı sanat Taşımaktı bu yolun her karesinde Unutulamaz yaraları varizinde Derin bir okyanus suları durgun Çocuksu bu yüzün yüreği olgun Hırçın sözlerin kalemi yorgun Pes etmek olmaz hadi kalk yow !!!
Soyuna küfret oyunu biten bitsin Doğru yolun çekilen acısı boldur Nokta koy adına ve gidende bitsin Kalpteki boşluğu rap'le doldur
Soyuna küfret oyunu biten bitsin Doğru yolun çekilen acısı boldur Nokta koy adına ve gidende bitsin Kalpteki boşluğu rap'le doldur
Erman:
Önünü göremesende sende dönme geriye dostum Çok ezildim eskiden ve bende susturuldum Ve gözkapaklarımda mutluluktu bulduğum Şimdilerde rap sayesinde mutluyum Uçan balon gibi kayboldu gökyüzünde yıllarm Yıllarımın içinde kayboldu tüm çocukluk anılarım Ve naftalin'le saklanan bu geçmişin Her bir karesini ben dün gibi hatırlarım Bir bebektim öncelerde şimdilerde büyüdüm Rap girdi koluma bak ve bende onla yürüdüm Tebessüm ettim herkese ve kimi zamanda güldüm Yıllar aldı başını qitti bende onla süründüm Ölümü bekleyen bugünde yarın olsa kaç yazar Ve gelecek olsa herqünüm önümü göremesemde neye yarar Bi kaç kişi ismini hatırlar aslanım Armağan size norm'dan kalan bu son satırlar
Zafer_yalcin50
[16]Daimi Üye
İş/Hobiler : Oğrenci
Lakap : Dj Zafer