ah bebek ufak boş vakit bul ara beni (vırrrrrrrrrr) renkli geçer saatlerimiz döküpte ne karemeli bulurum yolumu evet burası kara delik hastayım az evine yollarım seni sakat edip (cukkaa ) pompa seri,bomba gibi sandı benzinci istekliydi öncelerde 2 saatte bezdirdim (avv) oysa pestildi dışarı çıkıp gezdirdim temiz hava gibi saran peri bana resmiydi (oouvv) elimde resmiydi baktım yaramaz attım hakkın doldu battı rahat hastır yaptı mastır aklım alma şimdi solgunum ve lâkim hala dolgunum ben olsun iştemiştim 1-2 tane denyo oğlumuz (babba) garipçe istekler (hıı) baya anlamsızdı hafifçe itekler hayat bardağa sığdı fazla umursamıyorum seni anlaştıkmı [hee?] onun dudağı mikrofon gibiydi herkes ağzı yaklaştırmış
{Nakarat..} bak bebek yollar ayrı hadi rastgele hakettiğin bu tek başına kal gene savunmasızsın şimdi yat yere hareketler kahpece oynadığın sahnede
ister lüks oteller hakettiği dar kaldırım boş görünen kişi değil onun mal varlığı yeşillikler hükmedermi yoksa elin kirimi ? para beni değiştirmez ben para değiştiririm
bana sorun yok,benim için hava hoş hayat poligon vurmasınlar bana koş kolumda ne kadar güvenlisin o da belirsiz harikalar diyarını düşün orada benimsin ahh bak insanların 10 da 9u ahhmak hayal kurmak kolay ama hepsi patlar yeşil masalarda atılınca zarlar etrafı kasvet alır huzur kalmaz ilgisizdim ilk etapta kahpe küstü [evet] berbat geceler geçirdim kalpte ötü rüyamda hapse düştüm sevdiğim o son kızın maliyeti bir gecede bir şişe apsoluttü
{Nakarat..} bak bebek yollar ayrı hadi rastgele hakettiğin bu tek başına kal gene savunmasızsın şimdi yat yere hareketler kahpece oynadığın sahnede.
Zafer_yalcin50
[16]Daimi Üye
İş/Hobiler : Oğrenci
Lakap : Dj Zafer