başla..! free style'de sahneye kağıtla cıkar .! kelime de bilmiyorsan kitap oku biraz hıyar.! silver yeni üye olmasına rağmen ortalğı yakr.! sen ise bu diss'e cewap vermeden kaçar.!
mahzen'le karayele kalmaz bu rapimiz.! isterseniz diss atın bana hepiniz.! okyanusun ortasında boğulmak üzeresiniz.! break dance yaparken yerde tepinseniz.! ne kadar mutlu olurum bi bilseniz.!
projeye dayalı bi rap bu , rap bu degil ama bence bilim kurgu Şöle bi baktım hepinizin çeneleri durgun çekici aldım ve kafalara vurdum şarjıda bitti bu çenemin ama çakılı dilime mürekkep yüzüme bakarsan 2 kaşım arasından sinirim okunabilecek hadi be ordan beni kim durdurabilecek zaten her liriginde başka bisiteden kopya çek eni boyu bir bu rapin 2.5m2 bi oda Elimde mikrofon ben odanın diger ucunda Bakarım maziye var pekbi suçunda af dile benden uçurum ucunda yazılı enseme yenilginin tarihçesi doguştan ben rap dinlerim sesler gelir bana koguştan karşındakine bakta ona göre boguş LAN bana yalın gel ama kalın gelirim sana biraz ZorLan her ademin beyni ortada biraz saydam. Ben gelmedimki Haydan gideyim huydan. Can çıkmadan beden vazgeçermi bu huydan ? belli burda herşey begenmezsen çekgit degişmez budur ortam
şimdi yazdım bilirim ama nefretim içimde kaldı Tekrar yazmak istedim ama Ne suçum vardı Beni benden alan insan şimdi nerede kaldı ? Cam karşısında bu sitede soyunanmı vardı Kör bi nokta var ve ben içinde saklıyım Son sürat bi hizmet var ve battleında yasaklıyım Gizli ne kaldıki hakkınad bende saklıyım ? Hepsini anlatırım ama temizmisinki seni ben pasaklıyım ? durmıyacak bu dil susmayacak çenem dogmayacak yeni gün sana vurmayacak elim Bende bilirim seni yerlerde sürümeyi heryerde size battelım var sıkıyosa cevap verin.
5 parmak var 5 i bir degil sen kölem ol önümde egil Burda herşey benden gelir sizden degiL sizin rapiniz anca Rap yolunda MegiL Tereciye tere bol ama kafanıza bere yok agızı laf yapar ama görüntüde kişi yok Agızı aç kokar ama poposuda pek tok Görünüşe aldanıp yamamıza el sok yamaları kaldır hadi rapperımın battleını tavana vuralım kelimelerimin içini oyup adınızı yazalım ama hangi birinizin çenesine kama takalım ? Bence bulaşmayın uzaktan bakının.
BU KONUYU SEN AÇABİLİRSİN MAHZEN AMA HER TÜRLÜ LAFI YİYEN HEP SEN BİZ BU SİTEYE GELMEDEN ÖNCE KRALDIN O TAHTAN ŞİMDİ İNCEN!!!!
BEYNİME SIKTIM TEK KURŞUNU BU HAYATI İSTEMİYORUM ÖNCEDEN SÖYLİYİM BEBE LAF SOKANLARI SİKLEYİP DİSSLEMİYORUM GAY GİBİ DOLAŞIP BU ŞANI KİRLETMİYORUM BEN USTA RAPÇİLERİ VE RAPLERİNİ HEMEN CEVAP VEREK ASLA BEKLETMİYORUM
ŞİMDİ ÇIKTIM YERALTIN BİRAZ SOĞUK SİSLİ KAN KOKUSU SİNMİŞ ÜSTÜME T-SHİR TÜM KİRLİ MAHZENE YER ALTINA GİRER ÜSTÜNDE BİKİNİ GALİBA BU DİSSLE AKILLANDIRDIM VELETİ
mikrop kardeşim leşleriye geldi.! mahzen 11 dörtlük gnderdi içinde kalan sadece nefretin miydi ? Diss'ten basqa muabet çok da fifiydi .! gavurlar bizi bilmezlerdi.! takii...!silver bu diss'i gndermeseydi .!
MAHZEN NOLDU SUSTUN KALDIN BİRDEN SONRA KPIMA GELİP YALVARMA BENDEN DİSSLERİME CEVAP VER PARANI VERMEM BUNDA YANINA GECELERİ GELMEM
ÇOK ISINDI BURASI MAHZEN SEN SOYUN BU BİR EMİRDİR OLUM SENİN BAŞIN BÜKÜK KOYUN ANLAMLI BİNDİRİYOM BU LAFLARA DOYUN BENİMLE DALAŞMA BENİM OYNADIKLARIM SERT OYUN
ŞİMDİ SÖYLÜYORUM MAHZEN BAK SON KERE SİLVER AND MİKROPTUR BELAN SENİ KORKAK HERGELE 1 SINIFTA OKU DİSSLERİMİ HECELE BEN BU SİTEDE KRAL OLURUM SEN BİRAZ BEKLE
HEY MİLLEY BU SİTEYE KİMSE GİRMİYOMU ANASINI SATIYIM ŞU KONUYA GİRİN KAÇ KİŞİ DİSS KAPIŞÇAZ BİZ YAAAAAA
Rap ritimli şiirdir daha çok toysun, dünyaya gel Gaza sen geldin, matemse sana esti sanki yel Sen o çizgide sarhoşsun, burada yürüyemiyorsun Fazla yavaş olma kasılırsın , bilinçsizce konuşuyorsun
Saçmalayan sensin, giyotin altı kalp olmaz kafiye için yırtınma Hayal diyarında ateş çemberini çizmişsin , eksenini fazla dolanma Evet ben etrafında dönüyorum , ama sen yanıyorsun unutma Yaşım 16 , lakin diss mertebeme erişemiyeceksin uğraşma
Benimki heves değil , nefsine hakim ol , bura sana göre değil Atışmam bir tılsım gibi çeker seni , çekmeden önce çekil Her cevabına bir cevabım olur , fazladan sözlerim boldur Disslerime çok meyillisin galiba , belliki sonu yoktur
Gözlerine çekilmiş kara perdeyi kaldırda etrafına bak Cambaz bölgesi değil bura, cambazsan uçurumdan sark Karanlık bir çizgidesin , her yanlışın için döner çark Ben 16 yaşındayım olabilir , lakin senin yerindir park
rolüm icabı..!dinlenmedi bu rapim.! sırada biz warız sizler geri çekilin .! xflex baq elimdeqi snn paspal rapin .! kemer altıma baqma xflex elinde sikim.!
Ulan Flex ! Dostum KraL mısın fLex hep Laf hep Laf göreLim biraz icraat Gerçek FreeStyle KapışaLım yarrağımı da ye böyLe oLmaz tatbikat Karay3L-Mahzen KraL dostum kıçına ya da kafana sok gerçek Lan hakikat Karay3L Sikecek teker teker hepinizi Mikrop-Silver-Flex yarr.k yiyen tarikat Kurun isterseniz götünLe koca bir barikat yararZ değişkenLiğiniz ise handikap Ulan Mikrop dersini aLmadın mı göt yarrağımın boyu misaL dağ oLarak Arafat
karayeL'e bu dissim uLan sinin rapin nasıl biR cisim. senin bnzer ariegeois'e tipin .! Ariegeois ne dersen o it'Le klübelerde tepinin .! alayına gider yapcak kadar büyük ulan sikim .! pardon knk elindeqi ilacsız olan bnm visqim ..!
sana yeter de artar bile bu gaz karayel hadi cewap yaz kndi kuyunu kndin kaz.! snn bna diss atmak neyine lan laz..!
Sadece Kafiye Yapmak Yeter Sana İki piç laf atmış götünde pire Silvere sokmak büyük bir iş değiL ama ben çok zevk alıom gire Gire ! Karay3L aLayına bedeL arkadaşLarın ve kankaLarın korktu verdi fire Bu insan hepinize yeter yarrağın kraLı bende koçum vereyim sana köfte tire !
Elindeki iLaç değiL benim rapim ve sikim koçum pardon demekLe oLmaz yavşak Adam mısın zaten meymenet yok tipinde senin gibiLeri çok siktim geçerim daşşak Her gün senin gibiLerin eLinde bi LoLipop ağzında dondurma yaLarLar isimLeri kaLtak Yalayacaksan sikimi zorLamam asLa istiyorsan sen ve öğrenciLerine Lazım Takmak !