Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi!
Yazar
Konu: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Perş. Ağus. 21, 2008 8:37 pm
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi.
Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.
'NEDEN BEN DİYE SORDUM' Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.
Sandığımız kadarıyla film gösterimi bu neden ile gecikti.
Warner Bros, yaptığı bir açıklamada Harry Potter ve Melez Prens filminin gösterim tarihini 17 temmuz 2009 olarak ertelediklerini duyurdu. Harry Potter sevenleri çileden çıkaracağa benziyor bu haber
En baştada beni
Fateah
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Cuma Ağus. 22, 2008 2:01 pm
Paylaşım için teşekkürler ama ben harry potter sevmem fazla
Fateah
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! C.tesi Ağus. 23, 2008 11:05 am
daniel ölüyo haberiniz yok yürüyemiyomuş artık
Zafer_yalcin50
[16]Daimi Üye
İş/Hobiler : Oğrenci
Lakap : Dj Zafer
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! C.tesi Ağus. 23, 2008 2:05 pm
saol
BellatrixLastrange
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Paz Ağus. 31, 2008 10:23 pm
ahh daniel ahh
Karay3L
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Ptsi Eyl. 01, 2008 10:08 am
Dikkat Et Diye Solemiştim
~MађzεN~
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Salı Mart 17, 2009 2:48 pm
PayLasım içiN SqoL!
Karay3L
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Salı Mart 17, 2009 3:00 pm
SabırsızlıkLa yeni filmi bekliyorum
MadRooT
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Salı Mart 24, 2009 3:10 pm
saol
~MађzεN~
Konu: Geri: Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi! Salı Mart 24, 2009 3:11 pm
:
Daniel Radcliffe Hasta! H.P ve Melez Prens 17 Temmuz 2009 Tarihine Ertelendi!